Дигитален печат върху текстил | Рекламни тениски, Елеци, Пристилки
Дигитален печат - дигитален текстилен печат, пълноцветен печат

Дигитален Печат на Тениски – DTG, Рекламни тениски

Дигитален Директен Печат на Тениски, трикотаж и текстил, дава възможност за реализиране на пълноцветен печат, както на ушити тениски и дрехи, така и на предварително разкроени детайли. Дава възможността за бързо производство в не голямо количество, с разнообразие на размери на щампите, без ограничение в цветове.
Също така е подходящ за рекламни и промоционални кампании, както и различни видове събития.

Оборудванe

разполагаме с индустриално оборудване за директен дигитален печат на тениски, което позволява освен дигиталния печат да отпечата и глитер, фолио и други допълнителни техники.

Основни материали върху, които печатаме са:​

текстил или трикотаж на основа памук, вискоза, лен и такива, които са с еластан.

Ние сме подходящия подизпълнител за:

експортно ориентирани фабрики,

производители работещи на вътрешния пазар,

рекламни и маркетингови агенции,

онлайн магазини.

Основни продукти

мода – fashion, casual, street

мъжки, дамски и  детски тениски, блузи, детски бодита,потници, пижами, аксесоари

спорт

тениски за активен спорт или свободно време, памучни бандани и кърпи за глава, бъфове и др.

рекламни тениски, рекламни текстилни продукти

тениски, памучни бандани и кърпи за глава, текстилни торби и мешки, престилки, ръкавици, ръкохватки, бандани …

Размери и Цени

размер на печат до 50х70см.

ценообразуване на база:

– предоставен дизайн и  яснота относно тиража за печат.

Печат на тениски


Чудесната възможност, която ви дава услугата печат на тениски, се характеризира с няколко предимства. На първо място, така можете да изградите бизнес от типа “print on demand”, при което разработвате собствени дизайни, но вместо да ги произвеждате предварително, ги поръчвате при необходимост. По този начин можете отлично да стартирате своя бизнес, без да се притеснявате за производствените нужди, складиране и останали непродадени количества тениски.

Разбира се, не е необходимо да сте собственик на бизнес, за да си поръчате печат на тениски. Можете да го направите и в случай, че имате идея за тениска, но такава не се предлага на пазара. В тази ситуация можете, отново, да изберете своя дизайн – включително снимка на вашия идол, персонализирано послание за любимия човек и др. – и да поръчате той да бъде отпечатан върху тениска.

Когато решите да заложите на тази услуга обаче трябва да прегледате няколко неща. На първо място е платът. Повечето компании за печат на тениски работят с памук. Това е отличен плат, който осигурява добра проветривост, комфорт и мекота. Разбира се, съществуват и други възможности. Сред тях са включени памук/ликра, а също памук/полиестер, памук/еластан, чист полиестер, лен, вискоза.

Най-големият плюс при избора на печат на тениски е възможността да създадете сами дизайна на своето облекло. Така можете да си направите персонализирана тениска, която да изрази вашия характер. Освен това обаче можете да поръчате тениски с лого и дизайн за вашия читателски клуб, спортен отбор, семинар, откриване на бизнес и други.

Цялостният процес е бърз, лесен и удобен. Печатът се извършва чрез принтер, който осигурява директен печат върху текстила, бил той тъмен или светъл. Можете да избирате различни цветове за основен фон на тениската, а върху тях да комбинирате снимки, други изображения, лога, щампи и т.н.

Често фирмите работят със ситопечат, който е специализирана техника в текстилната индустрия. Той осигурява висока устойчивост на щампите и дава резки контури, заедно с ясни и силно наситени цветове. Времето за подготовка при него е по-дълго, тъй като за всеки отделен цвят трябва да се изготви отделен шаблон, наречен сито. Самият печат обаче се извършва с по-висока скорост на щампиране на отпечатъци. Този метод осигурява възможност за доста по-ниска цена на бройка при принтиране на големи тиражи.

Що се отнася до цената, тя ще зависи от няколко фактора. Първо разбира се е броят тениски. Както споменахме, при големи бройки можете да достигнете по-ниска цена при избиране на компания, която работи с техниката за ситопечат. Освен това обаче цената зависи и от размера на щампата, тъй като чрез него се определя сложността на печата, използваните цветове и количеството им. Което ни води до следващия аспект при ценообразуването, а именно – броя цветове в щампата. Също така за крайната сума ще има значение и материята. Най-честите използвани са памук и полиестер. Техният цвят също ще има влияние върху образуването на цената.

Като цяло, печатът на тениски е отличен начин да изразите индивидуалността си, да направите реклама на бизнеса си, да подарите чудесен подарък на любимите си хора или да поставите началото на своя собствен бизнес.

забележка:

Технологията на печат и оборудването ни, дават възможност за производство на единични бройки по индивидуален дизайн само при условие, че това се явява мостра за предстоящ тираж.

Запитване

  Контакти

  Адрес

  гр. Пловдив, ж.к. Тракия
  Скобелева Майка, ул. Ягодовско шосе 13

  Телефон

  0888 662 672

  Email

  office@piraprint.com

  Оценка 4.2 / 5. Брой гласове 5

  Няма рейтинг.